Priročniki za Chubb Sefi

Spodaj lahko najdete vse modele Chubb Sefi, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Ključavnica na mojem elektronskem sefu se ne bo odprla, vendar sem prepričan, da je vnesena koda pravilna. Kaj lahko naredim? Potrjeno
To se lahko zgodi, če je napetost baterije prenizka. To lahko povzročijo poceni ali skoraj prazne baterije. Zamenjajte baterije in poskusite znova. Če težave ne odpravite, se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (882)
Izgubil sem kombinacijo svojega sefa, kaj lahko storim? Potrjeno
V primeru sefa z elektronsko ključavnico je pogosto priložen zasilni ključ, s katerim je sef še vedno mogoče odpreti. Če ni na voljo ključa za nujne primere ali druge rešitve, vam lahko pomagajo specializirana podjetja. V primeru majhnega sefa pa so stroški specialista lahko višji kot stroški novega sefa. V tem primeru je zadnja možnost, da sef odprete.

To je bilo koristno (301)
Kdaj je dobro zavarovati svoj sef? Potrjeno
Na splošno je dobro zagotoviti sefe s težo do 1000 kilogramov. To tatu prepreči, da bi ukradel celoten sef. Možno je tudi, da zavarovalnica zahteva zavarovanje sefa. Sef naj vedno zavaruje strokovnjak.

To je bilo koristno (109)