Priročniki za Asus Miške

Spodaj lahko najdete vse modele Asus Miške, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Na kateri površini je najbolje uporabiti miško? Potrjeno
Tradicionalna miška s sledilno kroglico bo najbolje delovala na oblazinjeni površini, kot je miška. Optična miška bo delovala na skoraj vseh ravnih površinah, z izjemo prozornih ali odsevnih površin. Površine z natisnjenim ponavljajočim se vzorcem lahko motijo ​​delovanje miške.

To je bilo koristno (94)
Kaj je ergonomska miška? Potrjeno
Vsakodnevna uporaba običajne miške v daljšem časovnem obdobju lahko povzroči bolečine v roki in zapestju. Temu pravimo tudi RSI (ponavljajoča se poškodba). Ergonomska miška je oblikovana tako, da te težave zmanjša ali prepreči.

To je bilo koristno (33)
Kakšne velikosti miške je najboljše za mojo roko? Potrjeno
To je delno odvisno od osebnih želja in potreb, vendar mora biti miš na splošno približno 60% velikosti vaše roke. To je najbolj udobno in najbolj ergononično.

To je bilo koristno (29)
Kakšna je razlika med običajno miško in igralno miško? Potrjeno
Vsako igralno miško lahko uporabljate kot običajno miš. Vendar ima igralna miška na določenih mestih pogosto dodatne gumbe za lažje igranje. Obstajajo celo igralne miši, ki imajo gumbe, namenjene boljšemu igranju določene igre.

To je bilo koristno (28)