Priročniki za Prenosni polnilniki

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Prenosni polnilniki, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kako dolgo traja, da se moj prenosni polnilnik povsem napolni? Potrjeno
To je odvisno od modela in zmogljivosti, toda na splošno je polnjenje prenosnih polnilnikov hitrejše, kadar so priključeni v električno vtičnico, kot kadar so priključeni v napravo prek vrat USB.

To je bilo koristno (456)
Ali je normalno, da lučka med polnjenjem utripa? Potrjeno
Da, pri večini prenosnih polnilnikov lučka med polnjenjem utripa. Lučka pogosto ostane prižgana neprekinjeno, ko se polnilni cikel zaključi.

To je bilo koristno (218)
Ali je normalno, da se prenosni polnilnik med polnjenjem segreje? Potrjeno
Da, prenosni polnilniki se lahko med polnjenjem segrejejo, kar je povsem normalno.

To je bilo koristno (86)
Kako zagotoviti, da prenosni polnilnik traja čim dlje? Potrjeno
Ko uporabljate prenosni polnilnik, je najbolje, da ga uporabljate, dokler se popolnoma ne izprazni, in ga nato popolnoma napolnite. Vmesno polnjenje bo zmanjšalo življenjsko dobo baterije.

To je bilo koristno (74)
Koliko moči bi moral imeti moj prenosni polnilnik? Potrjeno
Koliko moči bi moral imeti prenosni polnilnik, je odvisno od tega, katero napravo naj napolni. Na splošno lahko rečemo, da za polnjenje pametnega telefona ali predvajalnika Mp3 potrebujete 2200-4000mAh, za tablične računalnike 5000-8000mAh in za prenosnike 10400-12000mAh.

To je bilo koristno (41)
Kaj pomeni mAh? Potrjeno
mAh pomeni milliampère / uro in označuje moč baterije. Baterija na primer 2000 mAh bo oskrbela 2000 miliamper na uro in lahko 8 ur uporablja radio, ki porabi 250 mA na uro. Baterija z višjim mAh bo imela daljši čas delovanja.

To je bilo koristno (40)