Priročniki za Rapoo Tipkovnice

Spodaj lahko najdete vse modele Rapoo Tipkovnice, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Črke na tipkovnici niso na mestih, kot sem jih vajena, zakaj? Potrjeno
Večina tipkovnic uporablja postavitev QWERTY, ki pomeni prvih šest črk na tipkovnici. Vendar obstajajo različne postavitve tipkovnice, ki ustrezajo posebnim potrebam določenega jezika. Možno je tudi, da so se tipke na tipkovnici zamenjale. Še posebej pri starejših tipkovnicah je to enostavno narediti.

To je bilo koristno (918)
Kateri je najboljši način za čiščenje tipkovnice Potrjeno
Nikoli ne vstavljajte predmetov med robove tipk, saj bo to v glavnem potisnilo umazanijo in poškodovalo tipkovnico. Najbolje je, da tipkovnico očistite s stisnjenim zrakom, medtem ko tipkovnico držite na glavo. Zgornji del tipk lahko očistite z rahlo vlažno krpo.

To je bilo koristno (102)