Priročniki za Medion Trdi diski

Spodaj lahko najdete vse modele Medion Trdi diski, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Ne morem kopirati velikih datotek na trdi disk, zakaj? Potrjeno
Možno je, da trdi disk uporablja datotečni sistem FAT32. To omejuje velikost datotek na približno 4 GB, lahko pa povzroči težave z datotekami od 2 GB ali več. Če želite uporabljati večje datoteke, je treba trdi disk formatirati v drug datotečni sistem, na primer NTFS. Pozor! Pri formatiranju trdega diska bodo izgubljene vse datoteke na njem!

To je bilo koristno (24)
Koliko so kilobajt, megabajt, gigabajt in terabajt? Potrjeno
En kilobajt (KB) je sestavljen iz 1000 bajtov. 1 megabajt (MB) = 1000 kilobajtov. 1 gigabajt (GB) = 1000 megabajtov. 1 terabajt (TB) = 1000 gigabajtov.

To je bilo koristno (3)
Kakšna je razlika med pogonom trdega diska in SSD-jem? Potrjeno
Trdi disk ima več diskov, ki se premikajo. Omogoča shranjevanje velikih količin podatkov, vendar porabi veliko energije in je ranljiv. SSD nima gibljivih delov, ampak uporablja čipe, kot je USB ključ. Prednost je hitra in lahka, vendar omogoča manj shranjevanja podatkov.

To je bilo koristno (2)