Priročniki za Detektorji dima

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Detektorji dima, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kam naj postavim detektor dima? Potrjeno
To je odvisno od situacije, toda v domu je najbolje, da v vsakem nadstropju postavite vsaj en detektor dima. Poskusite jih postaviti na hodnike ali druge prostore, ki povezujejo različne prostore, in detektorja dima nikoli ne postavljajte neposredno ob kuhinjo ali kopalnico. Prav tako naj bo med detektorjem dima in svetilko vsaj 30 centimetrov prostora.

To je bilo koristno (256)
Ali lahko uporabljam sveče, če imam detektor dima? Potrjeno
To je delno odvisno od občutljivosti detektorja dima. Velikokrat je mogoče uporabiti svečo, če ni postavljena v neposredni bližini detektorja dima. Pri pihanju sveč lahko nastane dim, ki lahko sproži detektor dima.

To je bilo koristno (16)
Je detektor dima enako kot detektor ogljikovega monoksida? Potrjeno
Ne! Detektor dima ne bo deloval kot detektor ogljikovega monoksida in obratno.

To je bilo koristno (14)