Priročnik Vrijbuiter Adelaar 6 Šotor

Ali potrebujete priročnik za Vrijbuiter Adelaar 6 Šotor? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 0.41 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Vrijbuiter Adelaar 6 Šotor, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem Vrijbuiter izdelkom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Ali lahko shranim šotor, ko je moker? Potrjeno
Samo za zelo kratka obdobja. Ko je šotor teden dni ali dlje shranjen v mokrem stanju, lahko postane plesniv. To je škodljivo za vaš šotor in morda tudi za zdravje.

To je bilo koristno (216)
Kako impregniram šotor? Potrjeno
Postavite šotor, očistite krpo in jo pustite, da se posuši. Na krpo nanesite impregnacijsko sredstvo s pršilnikom za rastline ali drugim pršilom. Možna je tudi uporaba valjčka ali čopiča. Krpa mora biti popolnoma nasičena z impregnacijskim sredstvom. Obravnavajte tudi notranjost šotora. Vsa okna temeljito očistite z vlažno krpo. Na njih se impregnacijsko sredstvo ne sme posušiti. Pustite, da se šotorska krpa popolnoma posuši. Po potrebi ponovite zdravljenje.

To je bilo koristno (120)
Ali lahko sam popravim solzo ali luknjo na platnu šotora? Potrjeno
Za sintetična platna šotora so na voljo posebni kosi samolepilnih krp. Enega od teh obližev nalepite na obe strani luknje ali solze. Za platna šotora iz bombaža ali platna šotora iz mešanih materialov je najbolje uporabiti obliže, ki jih lahko likate. To bo zahtevalo likalnik.

To je bilo koristno (87)
Zadrga mojega šotora ne bo delovala gladko, kaj lahko storim? Potrjeno
Ko zadrga teče gladko, uporabite suh PTFE razpršilec ali silikonski razpršilec. Ne pršite na krpo in preventivno pršite, da preprečite prihodnje težave.

To je bilo koristno (61)
Na notranji strani šotora so kapljice vode, ali to pomeni, da pušča? Potrjeno
Ne, to je verjetno kondenzacija. Poskrbite, da bo šotor dobro prezračen, da bo kondenzacija čim manjša.

To je bilo koristno (50)
Katere šotorske kljuke je najbolje uporabiti za katere površine? Potrjeno
Na travnatih ali gozdnih površinah lahko uporabite polkrožne ali plastične kljukice. Na skalnatih površinah morate uporabiti kamnite kljukice. Na glinenih površinah lahko uporabite polkrožne, plastične ali univerzalne kljukice. Na gramoznih površinah potrebujete polkrožne ali univerzalne kljukice, na pesku pa lesene kljukice.

To je bilo koristno (48)
Sredstvo za impregnacijo pušča bele madeže ali belo meglico na šotorski krpi, kaj lahko storim glede tega? Potrjeno
Če sredstvo na šotorski krpi pusti belo meglico ali bele madeže, to pomeni, da ste na ta področja nanesli več impregnacijskega sredstva. To ni škodljivo in madeži sčasoma pogosto izginejo. Za preprečevanje madežev ni priporočljivo uporabljati manj impregnacijskega sredstva. Za dobre rezultate mora biti krpa popolnoma nasičena z impregnacijskim sredstvom.

To je bilo koristno (47)

Loading…

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Priročnik Vrijbuiter Adelaar 6 Šotor