Priročniki za Obrezovalniki žive meje

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Obrezovalniki žive meje, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kako naj vem, da je moja živa meja topa? Potrjeno

Ko se veje vlečejo namesto rezanih, je živa meja topa in jo je treba izostriti.

To je bilo koristno (274) Preberi več

Kako nabrusim rezila škarij za živo mejo? Potrjeno

Brušenje rezil škarij za živo mejo je pomembno za ohranjanje zmogljivosti in učinkovitosti orodja. Za ostrenje rezil boste potrebovali pilo ali brusilni kamen, posebej zasnovan za vrsto rezila vaših škarij za živo mejo.

To je bilo koristno (158) Preberi več

Kako namažem rezila škarij za živo mejo? Potrjeno

Mazanje rezil vaših škarij za živo mejo bo pomagalo zmanjšati trenje in obrabo, kar bo podaljšalo življenjsko dobo orodja. Uporabite visokokakovostno mazalno olje, posebej zasnovano za škarje za živo mejo, in po vsaki uporabi nanesite majhno količino na rezila.

To je bilo koristno (74) Preberi več

Kako lahko preprečim nastanek rje na rezilih škarij za živo mejo? Potrjeno

Rja lahko poškoduje rezila vaših škarij za živo mejo, kar zmanjša njihovo zmogljivost in življenjsko dobo. Da preprečite rjo, rezila po vsaki uporabi temeljito očistite in posušite ter jih shranite na suhem in čistem mestu. Razmislite lahko tudi o nanosu zaščitnega premaza, kot je olje ali zaviralec rje, na rezila, preden jih shranite.

To je bilo koristno (43) Preberi več