Priročniki za Zajčniki

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Zajčniki, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Hof, ali naj pogosto očistim zajčje pero? Potrjeno

Zajčje pero je priporočljivo očistiti vsaj dvakrat na teden. Posteljnino, namočeno z urinom, je treba vsak dan odstranjevati.

To je bilo koristno (17) Preberi več

Do katere temperature lahko moj zajec ostane zunaj v hlevu? Potrjeno

Zajec lahko ostane zunaj pri temperaturah do -20 ° C. Pri teh temperaturah je pomembno zagotoviti, da pitna voda ne zmrzne in da peresnik ne ujame preveč vetra. Po drugi strani pa lahko temperatura 24 ° C v peresniku postane prevroča. Prepričajte se, da peresnik ni postavljen neposredno na sonce, po potrebi pa položite mokro brisačo. Pri ekstremnih temperaturah je priporočljivo, da žival odpeljete noter.

To je bilo koristno (16) Preberi več