Plazemski televizorji

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Plazemski televizorji, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kako izmerim palce svojega plazemskega televizorja? Potrjeno
Merjenje palcev plazemskega televizorja opravite z merjenjem diagonalne razdalje med, na primer, zgornjim levim kotom in spodnjim desnim kotom zaslona (ne roba). En palec je enak 2,54 centimetra. Če torej izmerite 99 centimetrov, pomeni, da imate 39-palčni plazemski televizor.

To je bilo koristno (23)
Kako lahko preprečim razbarvanje slike na plazemskem televizorju? Potrjeno
Razbarvanje slike na plazemskem televizorju se zgodi v primeru, ko ista slika ostane na zaslonu dlje časa.Da preprečite razbarvanje slike, nikoli ne ohranite iste slike na zaslonu dlje kot 2 minuti.

To je bilo koristno (8)