Priročniki za Predvajalniki Blu-ray

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Predvajalniki Blu-ray, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Ali lahko predvajalnik Blu-ray predvaja tudi DVD-je? Potrjeno
Da, skoraj vsi predvajalniki Blu-ray lahko predvajajo DVD-je.

To je bilo koristno (71)
Ali je pomembno, na katera vrata HDMI priključim predvajalnik blu-ray? Potrjeno
Na splošno lahko blu-ray predvajalnik priključite na katera koli vrata HDMI. Napravo lahko nato uporabite z izbiro ustreznega kanala HDMI na televiziji.

To je bilo koristno (36)
Ali lahko sam popravim praske na Blu-rayu? Potrjeno
Praske de laserju preprečujejo pravilno branje diska. Kadar so praske le površinske, jih lahko popravite sami, tako da polirate disk z rahlo abrazivnim sestavkom. V idealnem primeru uporabite profesionalno abrazivno zmes, vendar je mogoče uporabiti tudi običajno zobno pasto. Po poliranju diska ga je treba oprati in pustiti, da se posuši. Obstajajo specializirana podjetja, ki to lahko storijo.

To je bilo koristno (8)