Priročniki za Predvajalniki MP3

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Predvajalniki MP3, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kakšna je razlika med Mp3, WAV, AIFF in FLAC? Potrjeno
Razlika je v tem, da so WAV, AIFF in FLAC tipi datotek brez izgub, pri čemer je Mp3 vrsta datotek z izgubo. To pomeni, da se za ustvarjanje Mp3 uporablja večja količina stiskanja. Zaradi tega so datoteke manjše, hkrati pa tudi izguba kakovosti.

To je bilo koristno (24)
Kaj lahko storim, ko na napravo priključim slušalke, ki ne delujejo pravilno? Potrjeno
Možno je, da se je na odprtini, kjer so priključene slušalke, nabralo umazanijo, kar ji preprečuje ustrezen stik. Najboljši način za čiščenje je stisnjen zrak. V dvomih naj to stori strokovnjak.

To je bilo koristno (22)
Kaj pomeni Mp3? Potrjeno
Mp3 je okrajšava za MPEG3. To pomeni Moving Picture Experts Group Layer-3 Audio. Mp3 je najpogosteje uporabljena oblika zapisa za shranjevanje in predvajanje glasbe ali drugih oblik zvoka.

To je bilo koristno (14)
Koliko so kilobajt, megabajt, gigabajt in terabajt? Potrjeno
En kilobajt je sestavljen iz 1000 bajtov. 1 megabajt = 1000 kilobajtov. 1 gigabajt = 1000 megabajtov. 1 terabajt = 1000 gigabajt.

To je bilo koristno (10)