Priročniki za Prenosne kamere

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Prenosne kamere, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Koliko posnetkov lahko shranim na kartico SD? Potrjeno
To je zelo odvisno od nastavitev, vendar na splošno lahko rečemo, da lahko 1 GB prostora za shranjevanje shrani približno 5 minut HD posnetkov ali 1 minuto 4K posnetka.

To je bilo koristno (39)
Kaj pomeni SD? Potrjeno
SD pomeni Secure Digital. Kartice SD so standardni medij za shranjevanje številnih digitalnih fotoaparatov.

To je bilo koristno (15)
Kako lahko na svojih slikah preprečim 'rdeče oči'? Potrjeno
Pojav "rdečih oči" povzroča preveč svetlobe v premajhnem času, ko pride do oči ljudi na sliki. Ta učinek je še močnejši v temnem ozračju. Da bi to preprečili: ljudem ne dovolite, da gledajo neposredno v kamero, ustvarijo več svetlobe, približajo sliko motivu ali zmanjšajo uporabo funkcije povečave.

To je bilo koristno (13)
Baterija v moji napravi je oksidirana, ali jo lahko še vedno varno uporabljam? Potrjeno
Ja, napravo je še vedno mogoče varno uporabljati. Najprej odstranite oksidno baterijo. Za to nikoli ne uporabljajte golih rok. Nato predelek za baterije očistite z vatirano palčko, namočeno v kis ali limonin sok. Pustite, da se posuši, in vstavite nove baterije.

To je bilo koristno (12)
Kaj je megapixel? Potrjeno
Megapiksel (MP) je enak milijon pik. Megapikseli se med drugim uporabljajo za označevanje ločljivosti digitalnih kamer in videokamere. Na primer, kamera, ki ustvarja slike 1280x960 pik, ima ločljivost približno 1,3MP. Čeprav na kakovost slike vpliva veliko dejavnikov, lahko rečemo, da na splošno več megapikslov povzroči boljšo sliko.

To je bilo koristno (9)