Priročniki za Auriol Radijske budilke

Spodaj lahko najdete vse modele Auriol Radijske budilke, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kakšna je številka modela mojega izdelka Auriol? Potrjeno
Čeprav imajo nekateri izdelki Auriol nadomestno številko modela, imajo vsi številko IAN, s katero je izdelek mogoče identificirati.

To je bilo koristno (328)
Kaj sta AM in PM? Potrjeno
AM pomeni Ante Meridiem in označuje, da je ura pred poldnevom. PM pomeni Post Meridiem in označuje, da je ura pretekla opoldne.

To je bilo koristno (181)
Kakšna je razlika med FM in AM? Potrjeno
FM in AM sta modulaciji, ki se uporabljata za prenos signala. FM pomeni Frekvenčna modulacija, AM pa Amplitudna modulacija. AM je najstarejša oblika modulacije. Največja razlika je v tem, da je FM signal veliko močnejši od AM signala.

To je bilo koristno (99)
Kaj je GMT? Potrjeno
GMT pomeni Greenwichski srednji čas (včasih imenovan UTC, kar pomeni univerzalni koordinirani čas). To je čas za zemljepisno dolžino 0, ki gre skozi Greenwich blizu Londona.

To je bilo koristno (96)