Priročniki za Samsung Slušalke

Spodaj lahko najdete vse modele Samsung Slušalke, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kaj lahko storim, ko na napravo priključim slušalke, ki ne delujejo pravilno? Potrjeno

Možno je, da se je na odprtini, kjer so priključene slušalke, nabralo umazanijo, kar ji preprečuje ustrezen stik. Najboljši način za čiščenje je stisnjen zrak. V dvomih naj to stori strokovnjak.

To je bilo koristno (1083) Preberi več

Kdaj je moja glasba preglasna? Potrjeno

Zvoki nad 80 decibelov (dB) lahko poškodujejo sluh. Zvoki nad 120 dB takoj poškodujejo sluh. Resnost škode je odvisna od tega, kako pogosto in kako dolgo je zvok prisoten.

To je bilo koristno (1005) Preberi več

Kaj je odpravljanje hrupa? Potrjeno

Preklic hrupa je tehnika, ki se uporablja predvsem v slušalkah. Aktivni nadzor hrupa se uporablja za zmanjšanje ali odpravljanje vpliva zunanjega hrupa.

To je bilo koristno (566) Preberi več

Ali bluetooth deluje skozi stene in stropove? Potrjeno

Signal Bluetooth bo deloval skozi stene in strop, razen če so izdelani iz kovine. Glede na debelino in material stene lahko signal izgubi na moči.

To je bilo koristno (234) Preberi več

Do katere ravni hrupa je varno za otroke? Potrjeno

Otroci poškodujejo sluh hitreje kot odrasli. Zato je pomembno, da otrok nikoli ne izpostavljate hrupu, ki je močnejši od 85 dB. V primeru slušalk obstajajo posebni modeli za otroke. V primeru zvočnikov ali drugih situacij morate biti previdni, hrup ne preseže te ravni.

To je bilo koristno (165) Preberi več

Ali lahko kabel po uporabi ovijem okoli naprave? Potrjeno

Bolje je, da tega ne počnete, ker lahko poškodujete kabel. Najbolje je, da vrvico zavijete tako, kot je bila, ko je bil izdelek pakiran.

To je bilo koristno (158) Preberi več

Zadnji komentarji

Priročnik Samsung SM-R180 Galaxy Buds Live Slušalka
Jens Christensen 29-05-2023
Kako prenesti?


(Prevedel Google)
Samsung SM-R180 Galaxy Buds Live Slušalka