Priročnik Adler AD 1175 Vremenska postaja

Ali potrebujete priročnik za Adler AD 1175 Vremenska postaja? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

pdf2htmlEX
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 4.01 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Adler AD 1175 Vremenska postaja, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem Adler izdelkom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Moja vremenska postaja je napovedovala, da bo deževalo, vendar se to ni zgodilo. Zakaj to? Potrjeno
Napoved vremenske postaje temelji na zračnem tlaku. Na splošno nizek tlak pomeni slabo vreme, visok tlak pa dobro vreme. Možno je, da se vremenski vzorec razvije drugače, kot napoveduje zračni tlak.

To je bilo koristno (1165)
Katera je najboljša lokacija za vremensko postajo in njene senzorje? Potrjeno
Vremenska postaja je nameščena v njej in jo je treba hraniti stran od virov toplote, kot so kuhinja, okna ali električni aparati. Ločen senzor zunanje temperature mora biti postavljen v senco in najmanj 1,25 m nad tlemi. Senzor za dež je treba postaviti na odprto območje, kjer lahko vedno zbira dež. Tudi senzor za veter mora biti nameščen na odprtem območju, pri čemer vse ovire vplivajo na veter.

To je bilo koristno (143)
Baterija v moji napravi je oksidirana, ali jo lahko še vedno varno uporabljam? Potrjeno
Ja, napravo je še vedno mogoče varno uporabljati. Najprej odstranite oksidno baterijo. Za to nikoli ne uporabljajte golih rok. Nato predelek za baterije očistite z vatirano palčko, namočeno v kis ali limonin sok. Pustite, da se posuši, in vstavite nove baterije.

To je bilo koristno (113)
Ali lahko v napravi dlje časa pustim zamenljivo baterijo? Potrjeno
Zamenljive baterije lahko v napravi ostanejo dlje časa, če jo uporabljate. Če napravo hranite dlje časa, je priporočljivo odstraniti baterije, da preprečite oksidacijo.

To je bilo koristno (103)
Moja vremenska postaja ima merilnik dežja, ali lahko meri tudi količino snežnih padavin? Potrjeno
Nekateri merilniki dežja so opremljeni z grelnim elementom, zaradi česar se sneg topi in omogoča njegovo merjenje. Brez grelnega elementa se bo merilnik dežja zamašil in meritev ni mogoče izvesti.

To je bilo koristno (100)

Loading…

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Ta priročnik je prvotno objavil Adler.