Priročniki za Adler Vremenske postaje

Spodaj lahko najdete vse modele Adler Vremenske postaje, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Moja vremenska postaja je napovedovala, da bo deževalo, vendar se to ni zgodilo. Zakaj to? Potrjeno
Napoved vremenske postaje temelji na zračnem tlaku. Na splošno nizek tlak pomeni slabo vreme, visok tlak pa dobro vreme. Možno je, da se vremenski vzorec razvije drugače, kot napoveduje zračni tlak.

To je bilo koristno (1224)
Katera je najboljša lokacija za vremensko postajo in njene senzorje? Potrjeno
Vremenska postaja je nameščena v njej in jo je treba hraniti stran od virov toplote, kot so kuhinja, okna ali električni aparati. Ločen senzor zunanje temperature mora biti postavljen v senco in najmanj 1,25 m nad tlemi. Senzor za dež je treba postaviti na odprto območje, kjer lahko vedno zbira dež. Tudi senzor za veter mora biti nameščen na odprtem območju, pri čemer vse ovire vplivajo na veter.

To je bilo koristno (199)
Moja vremenska postaja ima merilnik dežja, ali lahko meri tudi količino snežnih padavin? Potrjeno
Nekateri merilniki dežja so opremljeni z grelnim elementom, zaradi česar se sneg topi in omogoča njegovo merjenje. Brez grelnega elementa se bo merilnik dežja zamašil in meritev ni mogoče izvesti.

To je bilo koristno (147)
Baterija v moji napravi je oksidirana, ali jo lahko še vedno varno uporabljam? Potrjeno
Ja, napravo je še vedno mogoče varno uporabljati. Najprej odstranite oksidno baterijo. Za to nikoli ne uporabljajte golih rok. Nato predelek za baterije očistite z vatirano palčko, namočeno v kis ali limonin sok. Pustite, da se posuši, in vstavite nove baterije.

To je bilo koristno (145)
Ali lahko v napravi dlje časa pustim zamenljivo baterijo? Potrjeno
Zamenljive baterije lahko v napravi ostanejo dlje časa, če jo uporabljate. Če napravo hranite dlje časa, je priporočljivo odstraniti baterije, da preprečite oksidacijo.

To je bilo koristno (144)