Priročnik AEG KS8404001M Pečica

Ali potrebujete priročnik za AEG KS8404001M Pečica? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 0.82 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o AEG KS8404001M Pečica, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem AEG izdelkom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Moja pečica se ne ogreje dovolj, kaj naj naredim? Potrjeno
Termostat poskrbi, da se pečice segrejejo do določene temperature. Verjetno je okvarjen termostat. Naj ga zamenja. V dvomih se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (1890)
Kaj je piroliza? Potrjeno
Nekatere pečice so opremljene s funkcijo pirolize. To je čistilni sistem, ki z zelo visokimi temperaturami sežge umazanijo in maščobo v pečici. Po pirolizi se bo vsa umazanija spremenila v pepel in jo bo mogoče enostavno odstraniti. Če ima pečica funkcijo pirolize, jo je priporočljivo uporabljati 3 do 4-krat na leto, da pečica ostane čista.

To je bilo koristno (1674)
Ko uporabljam pečico, pogosto ostane ostanek hrane, ki pade na dno in povzroči dim. Kako lahko to preprečim? Potrjeno
Številne pečice imajo rešetko in pekač. Ko hrano pripravite na rešetki, lahko na dno postavite pekač, da preprečite, da ostanki hrane gorijo in povzročajo dim.

To je bilo koristno (384)
Ali lahko hkrati uporabim več kosov z več pladnji za žar? Potrjeno
Tehnično je to mogoče. Vendar je od vrste hrane odvisno, ali morate med pripravo prilagoditi čas priprave ali pladnje zamenjati do polovice.

To je bilo koristno (382)
Pri segrevanju se v pečici nabira dim, zakaj je tako? Potrjeno
Verjetno so v pečici ostali ostanki hrane iz prejšnje uporabe. Še posebej mastni ostanki hrane lahko pri segrevanju ustvarijo dim. Pečico temeljito očistite.

To je bilo koristno (382)

Loading…

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Priročnik AEG KS8404001M Pečica