Priročnik Asus GK2000 Tipkovnica

Ali potrebujete priročnik za Asus GK2000 Tipkovnica? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

pdf2htmlEX
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 2.79 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Asus GK2000 Tipkovnica, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem Asus izdelkom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Črke na tipkovnici niso na mestih, kot sem jih vajena, zakaj? Potrjeno
Večina tipkovnic uporablja postavitev QWERTY, ki pomeni prvih šest črk na tipkovnici. Vendar obstajajo različne postavitve tipkovnice, ki ustrezajo posebnim potrebam določenega jezika. Možno je tudi, da so se tipke na tipkovnici zamenjale. Še posebej pri starejših tipkovnicah je to enostavno narediti.

To je bilo koristno (749)
Kateri je najboljši način za čiščenje tipkovnice Potrjeno
Nikoli ne vstavljajte predmetov med robove tipk, saj bo to v glavnem potisnilo umazanijo in poškodovalo tipkovnico. Najbolje je, da tipkovnico očistite s stisnjenim zrakom, medtem ko tipkovnico držite na glavo. Zgornji del tipk lahko očistite z rahlo vlažno krpo.

To je bilo koristno (58)

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Ta priročnik je prvotno objavil Asus.