Priročniki za Pralni stroji

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Pralni stroji, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Ko pritisnem gumb za zagon, se moj pralni stroj ne zažene. Kaj lahko storim? Potrjeno

V mnogih primerih se vrata pralnega stroja niso pravilno zaprla. Odprite in zaprite vrata in poskusite znova.

To je bilo koristno (23252) Preberi več

Moj pralni stroj se ne bo izpraznil, kaj lahko storim? Potrjeno

Glavni razlog, da pralni stroj ne odteče, je blokada črpalke ali odtočne cevi. Če ima vaš pralni stroj dostop do teh delov, poskusite odstraniti morebitne blokade. Če to ne reši težave ali če nimate dostopa do teh delov, se obrnite na mehanika ali proizvajalca.

To je bilo koristno (22581) Preberi več

V moj pralni stroj ne doteka voda. Kaj naj naredim? Potrjeno

Preverite, ali je priključek za vodo odprt in ali je cev za vodo prosto pretočna.Če to ne odpravi težave, se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (8936) Preberi več

Vrata mojega pralnega stroja se ne bodo odprla, kaj lahko storim? Potrjeno

Vzrokov je lahko več. Najpogostejši vzrok je zamašen filter. Izključite aparat in preverite filter. Po potrebi odstranite morebitne blokade. Lokacija filtra je odvisna od modela. Možno je tudi, da obstaja poseben vzvod za odpiranje vrat. Če te možnosti ne pomagajo, je zadnja možnost, da aparat odklopite za 30–60 minut in po tem poskusite odpreti vrata. Če to ne deluje, se obrnite na proizvajalca ali mehanika.

To je bilo koristno (7461) Preberi več

Moj pralni stroj je zelo glasen in/ali oddaja glasne tresljaje. Kaj lahko naredim? Potrjeno

Obstaja možnost, da pralni stroj ne stoji naravnost.To lahko popravite tako, da prilagodite noge stroja, da bo stal naravnost.To težavo lahko povzroči tudi preveč oblačil v stroju.Če omenjeno ni vzrok vaše težave, se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (6414) Preberi več

V kateri predelek naj gre detergent? Potrjeno

Večina pralnih strojev ima 3 predelke za detergent. Ti predeli so pogosto označeni z I, II in *, da prikažejo, kam gre detergent. Predelek I se uporablja za cikel predpranja, II je za glavni cikel pranja in * je za mehčalec. Oddelek II se najpogosteje uporablja.

To je bilo koristno (4405) Preberi več

Moj pralni stroj diši, kaj lahko storim glede tega? Potrjeno

Obstajajo pralni stroji s samočistilnimi funkcijami. Če te funkcije niso na voljo, lahko dodate 100 ml belega kisa ali 100 g kristalov sode in pralni stroj zažene program 90 ℃.

To je bilo koristno (3627) Preberi več

Ali lahko pralni stroj priključim na priključek s toplo vodo? Potrjeno

Čeprav pralni stroji verjetno lahko prenesejo dovod tople vode (do 65 °C), tega večina proizvajalcev ne priporoča.Obstajajo pralni cikli, ki so namenjeni izrecno za hladno vodo.V teh primerih lahko ima uporaba tople vode negativen vpliv na rezultate pranja.Poleg tega je veliko pralnih strojev zasnovanih za priklop na hladno vodo.

To je bilo koristno (2852) Preberi več

Na kaj moram biti pozoren pri premikanju pralnega stroja? Potrjeno

Ko premikate pralni stroj, zavarujte boben. Uporabite lahko tranzitni vijak, ki je priložen vsakemu pralnemu stroju in preprečuje premikanje bobna znotraj stroja. Prav tako morate izprazniti vso vodo.

To je bilo koristno (1417) Preberi več

Ali lahko pralni stroj priključim na podaljšek? Potrjeno

Naprave, ki zahtevajo veliko energije, na primer pralni stroj, ni mogoče priključiti na vse podaljške. Oglejte si, kakšna je poraba energije pralnega stroja, ki je označena v vatih, in preverite, ali lahko podaljški to rešijo. Obstajajo podaljški z debelejšimi kabli, namenjeni za uporabo večjih naprav.

To je bilo koristno (1119) Preberi več

Ali lahko naložim sušilni in pralni stroj? Potrjeno

Na splošno je mogoče sušilni in pralni stroj zložiti neposredno drug na drugega. To deluje samo pri modelih s sprednjim nakladanjem. Vendar je za to priporočljivo uporabiti ustrezen dodatek. To bo preprečilo vibriranje in padanje strojev, prav tako pa tudi poškodbe spodnjega stroja.

To je bilo koristno (1119) Preberi več

Kakšna je razlika med uporabo pralno-sušilnega stroja in ločenega pralnega in sušilnega stroja? Potrjeno

Največja prednost pralno-sušilnega stroja je, da zavzame manj prostora. Vendar pa bo ločen sušilni stroj lahko sušil več kot pralno-sušilni stroj. Pralno-sušilni stroj prav tako porabi razmeroma več energije in zahteva več časa.

To je bilo koristno (1119) Preberi več