Priročniki za BEKO Pralno-sušilni stroji

Spodaj lahko najdete vse modele BEKO Pralno-sušilni stroji, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Moj pralno-sušilni stroj zelo hrupi in / ali glasno vibrira, kaj lahko storim glede tega? Potrjeno
Možno je, da pralno-sušilni stroj ni izravnan. To lahko storite tako, da prilagodite stopala, da bodo popolnoma poravnana. Težavo lahko povzroči tudi vstavljanje več oblačil v stroj. Če ti niso vzrok za težavo, se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (1249)
Moj pralno-sušilni stroj diši, kaj lahko storim glede tega? Potrjeno
Obstajajo pralno-sušilni stroji s samočistilnimi funkcijami. Če te funkcije niso na voljo, lahko dodate 100 ml belega kisa ali 100 g kristalov sode in pustite, da pralno-sušilni stroj izvaja program 90 ℃.

To je bilo koristno (505)
Kakšna je razlika med uporabo pralno-sušilnega stroja in ločenega pralnega in sušilnega stroja? Potrjeno
Največja prednost pralno-sušilnega stroja je, da zavzame manj prostora. Vendar pa bo ločen sušilni stroj lahko sušil več kot pralno-sušilni stroj. Pralno-sušilni stroj prav tako porabi razmeroma več energije in zahteva več časa.

To je bilo koristno (276)
Ali lahko pralno-sušilni stroj priključim na podaljšek? Potrjeno
Naprave, ki zahtevajo veliko energije, na primer pralno-sušilni stroj, ni mogoče priključiti na vse podaljške. Oglejte si, kakšna je poraba energije pralno-sušilnega stroja, ki je označena v vatih, in preverite, ali lahko podaljšani kabel to reši. Obstajajo podaljški z debelejšimi kabli, namenjeni za uporabo večjih naprav.

To je bilo koristno (238)