Priročniki za Sandberg Slušalke z mikrofonom

Spodaj lahko najdete vse modele Sandberg Slušalke z mikrofonom, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Ali bluetooth deluje skozi stene in stropove? Potrjeno

Signal Bluetooth bo deloval skozi stene in strop, razen če so izdelani iz kovine. Glede na debelino in material stene lahko signal izgubi na moči.

To je bilo koristno (106) Preberi več

Ko slušalke priključim na svojo napravo, ne delujejo pravilno, kaj lahko storim? Potrjeno

Možno je, da se je v odprtini, kjer so priključene slušalke, nabrala umazanija, ki preprečuje pravilen stik. Najboljši način za čiščenje tega je s stisnjenim zrakom. Če ste v dvomih, naj to opravi strokovnjak.

To je bilo koristno (3) Preberi več

Kdaj je moja glasba preglasna? Potrjeno

Zvoki nad 80 decibelov (dB) lahko začnejo poškodovati sluh. Zvoki nad 120 dB takoj poškodujejo sluh. Resnost poškodbe je odvisna od tega, kako pogosto in kako dolgo je zvok prisoten.

To je bilo koristno (0) Preberi več

Kaj je odpravljanje hrupa? Potrjeno

Noise Canceling je tehnika, ki se uporablja predvsem v slušalkah. Aktivni nadzor hrupa se uporablja za zmanjšanje ali odpravo vpliva hrupa iz okolice.

To je bilo koristno (0) Preberi več

Do katere ravni hrupa je varno za otroke? Potrjeno

Pri otrocih se sluh poškoduje hitreje kot pri odraslih. Zato je pomembno, da otrok nikoli ne izpostavljate hrupu, glasnejšemu od 85 dB. V primeru slušalk obstajajo posebni modeli za otroke. V primeru zvočnikov ali drugih situacij morate biti pozorni, da hrup ne preseže te ravni.

To je bilo koristno (0) Preberi več

Ali lahko po uporabi ovijem kabel okoli naprave? Potrjeno

Bolje je, da tega ne storite, ker lahko poškodujete kabel. Najbolje je, da kabel zavijete tako, kot je bil, ko je bil izdelek zapakiran.

To je bilo koristno (0) Preberi več