Priročnik Sandberg 126-23 Slušalke z mikrofonom

Potrebujete priročnik za vaš Sandberg 126-23 Slušalke z mikrofonom? Spodaj si lahko brezplačno ogledate in prenesete PDF priročnik v slovenščini. Ta izdelek ima trenutno 6 pogosto zastavljeni vprašanji, 0 komentarjev in ima 0 glasov. Če to ni priročnik, ki ga želite, nas kontaktirajte.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

Bluetooth Ofce
Headset
User guide
126-23
www.sandberg.world
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 2.18 MB)
(Upoštevajte okolje in natisnite ta priročnik le, če je res potrebno)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Sandberg 126-23 Slušalke z mikrofonom, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni z Sandberg 126-23 Slušalke z mikrofonom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Tukaj lahko delite svoje mnenje o Sandberg 126-23 Slušalke z mikrofonom. Če imate vprašanje, najprej natančno preberite priročnik. Zahtevo za priročnik lahko opravite z uporabo našega kontaktnega obrazca.

Več o tem priročniku

Zavedamo se, da je lepo imeti papirni priročnik za vaš Sandberg 126-23 Slušalke z mikrofonom. Priročnik lahko vedno prenesete z naše spletne strani in ga natisnete sami. Če želite imeti originalni priročnik, priporočamo, da kontaktirate Sandberg. Morda bodo lahko zagotovili originalni priročnik. Ali iščete priročnik za vaš Sandberg 126-23 Slušalke z mikrofonom v drugem jeziku? Na naši domači strani izberite želeni jezik in poiščite številko modela, da preverite, ali je na voljo.

Specifikacije

Blagovna znamka Sandberg
Model 126-23
Kategorija Slušalke z mikrofonom
Vrsta datoteke PDF
Velikost datoteke 2.18 MB

Vsi priročniki za Sandberg Slušalke z mikrofonom
Več priročnikov za Slušalke z mikrofonom

Pogosto zastavljena vprašanja o Sandberg 126-23 Slušalke z mikrofonom

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Ali bluetooth deluje skozi stene in stropove? Potrjeno

Signal Bluetooth bo deloval skozi stene in strop, razen če so izdelani iz kovine. Glede na debelino in material stene lahko signal izgubi na moči.

To je bilo koristno (106) Preberi več

Ko slušalke priključim na svojo napravo, ne delujejo pravilno, kaj lahko storim? Potrjeno

Možno je, da se je v odprtini, kjer so priključene slušalke, nabrala umazanija, ki preprečuje pravilen stik. Najboljši način za čiščenje tega je s stisnjenim zrakom. Če ste v dvomih, naj to opravi strokovnjak.

To je bilo koristno (4) Preberi več

Ali lahko po uporabi ovijem kabel okoli naprave? Potrjeno

Bolje je, da tega ne storite, ker lahko poškodujete kabel. Najbolje je, da kabel zavijete tako, kot je bil, ko je bil izdelek zapakiran.

To je bilo koristno (1) Preberi več

Kdaj je moja glasba preglasna? Potrjeno

Zvoki nad 80 decibelov (dB) lahko začnejo poškodovati sluh. Zvoki nad 120 dB takoj poškodujejo sluh. Resnost poškodbe je odvisna od tega, kako pogosto in kako dolgo je zvok prisoten.

To je bilo koristno (0) Preberi več

Kaj je odpravljanje hrupa? Potrjeno

Noise Canceling je tehnika, ki se uporablja predvsem v slušalkah. Aktivni nadzor hrupa se uporablja za zmanjšanje ali odpravo vpliva hrupa iz okolice.

To je bilo koristno (0) Preberi več

Do katere ravni hrupa je varno za otroke? Potrjeno

Pri otrocih se sluh poškoduje hitreje kot pri odraslih. Zato je pomembno, da otrok nikoli ne izpostavljate hrupu, glasnejšemu od 85 dB. V primeru slušalk obstajajo posebni modeli za otroke. V primeru zvočnikov ali drugih situacij morate biti pozorni, da hrup ne preseže te ravni.

To je bilo koristno (0) Preberi več
Priročnik Sandberg 126-23 Slušalke z mikrofonom

Podobni izdelki

Sorodne kategorije