Priročnik Samsung SMX-K40SP Prenosna kamera

Ali potrebujete priročnik za Samsung SMX-K40SP Prenosna kamera? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 25.19 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Samsung SMX-K40SP Prenosna kamera, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem Samsung izdelkom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Koliko posnetkov lahko shranim na kartico SD? Potrjeno
To je zelo odvisno od nastavitev, vendar na splošno lahko rečemo, da lahko 1 GB prostora za shranjevanje shrani približno 5 minut HD posnetkov ali 1 minuto 4K posnetka.

To je bilo koristno (58)
Kaj pomeni SD? Potrjeno
SD pomeni Secure Digital. Kartice SD so standardni medij za shranjevanje številnih digitalnih fotoaparatov.

To je bilo koristno (30)
Kako lahko na svojih slikah preprečim 'rdeče oči'? Potrjeno
Pojav "rdečih oči" povzroča preveč svetlobe v premajhnem času, ko pride do oči ljudi na sliki. Ta učinek je še močnejši v temnem ozračju. Da bi to preprečili: ljudem ne dovolite, da gledajo neposredno v kamero, ustvarijo več svetlobe, približajo sliko motivu ali zmanjšajo uporabo funkcije povečave.

To je bilo koristno (17)
Kaj je megapixel? Potrjeno
Megapiksel (MP) je enak milijon pik. Megapikseli se med drugim uporabljajo za označevanje ločljivosti digitalnih kamer in videokamere. Na primer, kamera, ki ustvarja slike 1280x960 pik, ima ločljivost približno 1,3MP. Čeprav na kakovost slike vpliva veliko dejavnikov, lahko rečemo, da na splošno več megapikslov povzroči boljšo sliko.

To je bilo koristno (16)
Baterija v moji napravi je oksidirana, ali jo lahko še vedno varno uporabljam? Potrjeno
Ja, napravo je še vedno mogoče varno uporabljati. Najprej odstranite oksidno baterijo. Za to nikoli ne uporabljajte golih rok. Nato predelek za baterije očistite z vatirano palčko, namočeno v kis ali limonin sok. Pustite, da se posuši, in vstavite nove baterije.

To je bilo koristno (16)

Loading…

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Priročnik Samsung SMX-K40SP Prenosna kamera