Priročniki za Eliptični trenažerji

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Eliptični trenažerji, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kakšna je razlika med trenažerjem z vztrajnikom spredaj ali zadaj? Potrjeno

Križni trenerji, ki imajo zadaj vztrajnik, so pogosto manjši. Na teh križni vaditelji lahko na splošno naredite tudi manjše korake. Ko je vztrajnik spredaj, je trenažer na splošno večji in omogoča večje korake.

To je bilo koristno (247) Preberi več

Katere mišice se trenirajo pri uporabi križnega trenerja? Potrjeno

Če pravilno uporabljate križni trener, trenirate skoraj vse mišice. Med vadbo uporabljate mišice hrbta, ramen, rok, trebuha, gluteusa in nog.

To je bilo koristno (230) Preberi več

Je uporaba križnega trenerja stresna za moja kolena? Potrjeno

Ne. Med vajo stopala ostanejo na pedalih in gladko premikate. To pomeni, da na kolena ne deluje sila, kot je na primer tek.

To je bilo koristno (201) Preberi več

Koliko gibanja potrebuje povprečna odrasla oseba? Potrjeno

Kot odrasla oseba je dobro izvajati zmerno intenzivno vadbo skupaj vsaj 2,5 ure na teden. V idealnem primeru je to razporejeno na več dni.

To je bilo koristno (43) Preberi več

Kolikšen je največji srčni utrip med vadbo? Potrjeno

Na splošno lahko vzamete srčni utrip 220 in odštejete svojo starost. Torej bi bil za osebo, staro 48 let, največji srčni utrip 220 minus 48, kar je enako 172. Če niste prepričani o svojem osebnem stanju, se posvetujte s svojim zdravnikom.

To je bilo koristno (23) Preberi več