Priročnik Thule 6202S Motion 200 Strešni prtljažnik

Potrebujete priročnik za vaš Thule 6202S Motion 200 Strešni prtljažnik? Spodaj si lahko brezplačno ogledate in prenesete PDF priročnik v slovenščini. Ta izdelek ima trenutno 3 pogosto zastavljeni vprašanji, 0 komentarjev in ima 0 glasov. Če to ni priročnik, ki ga želite, nas kontaktirajte.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

instructions
3DF/8.W30.2011.1801810900
Motion
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 0.82 MB)
(Upoštevajte okolje in natisnite ta priročnik le, če je res potrebno)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Thule 6202S Motion 200 Strešni prtljažnik, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni z Thule 6202S Motion 200 Strešni prtljažnik?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Tukaj lahko delite svoje mnenje o Thule 6202S Motion 200 Strešni prtljažnik. Če imate vprašanje, najprej natančno preberite priročnik. Zahtevo za priročnik lahko opravite z uporabo našega kontaktnega obrazca.

Več o tem priročniku

Zavedamo se, da je lepo imeti papirni priročnik za vaš Thule 6202S Motion 200 Strešni prtljažnik. Priročnik lahko vedno prenesete z naše spletne strani in ga natisnete sami. Če želite imeti originalni priročnik, priporočamo, da kontaktirate Thule. Morda bodo lahko zagotovili originalni priročnik. Ali iščete priročnik za vaš Thule 6202S Motion 200 Strešni prtljažnik v drugem jeziku? Na naši domači strani izberite želeni jezik in poiščite številko modela, da preverite, ali je na voljo.

Specifikacije

Blagovna znamka Thule
Model 6202S Motion 200
Kategorija Strešni prtljažniki
Vrsta datoteke PDF
Velikost datoteke 0.82 MB

Vsi priročniki za Thule Strešni prtljažniki
Več priročnikov za Strešni prtljažniki

Pogosto zastavljena vprašanja o Thule 6202S Motion 200 Strešni prtljažnik

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kako hitro lahko vozim, če imam na avtomobilu nameščen strešni prtljažnik? Potrjeno

Na splošno ne obstaja nobena točno določena omejitev.Toda strešni prtljažnik lahko vpliva na vozno izkušnjo.Zato priporočamo, da ne presežete 130 kilometrov na uro.

To je bilo koristno (345) Preberi več

Ali strešni kovček vpliva na mojo porabo goriva? Potrjeno

Da. Čeprav je natančna količina odvisna od avtomobila in strešnega kovčka, lahko rečemo, da se bo poraba goriva povečala z 1 litrom na 100 kilometrov s povprečno hitrostjo 100 km / h.

To je bilo koristno (172) Preberi več

Kako najbolje naložiti strešni kovček? Potrjeno

Najprej poskusite naložiti najtežje predmete v sam avto in najlažje predmete naložite v strešni kovček. Utež enakomerno porazdelite po strešni omarici, najtežji predmeti pa so na sredini, nad strešnimi palicami. Prepričajte se, da se predmeti v strešni omarici ne morejo premikati in pokrivati ​​ostrih predmetov, da preprečite poškodbe strešne omarice ali druge prtljage.

To je bilo koristno (161) Preberi več
Priročnik Thule 6202S Motion 200 Strešni prtljažnik

Podobni izdelki

Sorodne kategorije