Priročnik Trotec PJSS 11-20V Vbodna žaga

Potrebujete priročnik za vaš Trotec PJSS 11-20V Vbodna žaga? Spodaj si lahko brezplačno ogledate in prenesete PDF priročnik v slovenščini. Ta izdelek ima trenutno 4 pogosto zastavljeni vprašanji, 0 komentarjev in ima 0 glasov. Če to ni priročnik, ki ga želite, nas kontaktirajte.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

TRT-BA-PJSS11-20V-TC2016-35-004-SL
PJSS 11-20V
SL
PREVOD IZVIRNIH NAVODIL
AKUMULATORSKA VBODNA
ŽAGA Z NIHAJNIM HODOM
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 3.54 MB)
(Upoštevajte okolje in natisnite ta priročnik le, če je res potrebno)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Trotec PJSS 11-20V Vbodna žaga, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni z Trotec PJSS 11-20V Vbodna žaga?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Tukaj lahko delite svoje mnenje o Trotec PJSS 11-20V Vbodna žaga. Če imate vprašanje, najprej natančno preberite priročnik. Zahtevo za priročnik lahko opravite z uporabo našega kontaktnega obrazca.

Več o tem priročniku

Zavedamo se, da je lepo imeti papirni priročnik za vaš Trotec PJSS 11-20V Vbodna žaga. Priročnik lahko vedno prenesete z naše spletne strani in ga natisnete sami. Če želite imeti originalni priročnik, priporočamo, da kontaktirate Trotec. Morda bodo lahko zagotovili originalni priročnik. Ali iščete priročnik za vaš Trotec PJSS 11-20V Vbodna žaga v drugem jeziku? Na naši domači strani izberite želeni jezik in poiščite številko modela, da preverite, ali je na voljo.

Specifikacije

Blagovna znamka Trotec
Model PJSS 11-20V
Kategorija Vbodne žage
Vrsta datoteke PDF
Velikost datoteke 3.54 MB

Vsi priročniki za Trotec Vbodne žage
Več priročnikov za Vbodne žage

Pogosto zastavljena vprašanja o Trotec PJSS 11-20V Vbodna žaga

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Na katerih površinah lahko uporabljam vbodno žago? Potrjeno

Zaradi rezil, ki jih je mogoče zamenjati, je vbodne žage mogoče uporabljati na skoraj vseh materialih.Vbodne žage se večinoma uporabljajo za žaganje krivulj in okroglin.

To je bilo koristno (442) Preberi več

Ali moram pri uporabi sestavljanke nositi zaščito za oči? Potrjeno

Da. Majhni delci lahko med žaganjem poletijo navzgor. Ko ti zadenejo oko, lahko povzročijo trajne poškodbe oči. Zato je vedno treba nositi zaščito za oči.

To je bilo koristno (216) Preberi več

Ali lahko električno orodje shranim v lopi ali garaži? Potrjeno

Na splošno lahko električno orodje shranite v lopi ali garaži, tudi če tam včasih zmrzne. Za življenjsko dobo električnega orodja pa je bolje, da ga hranite v suhem prostoru brez večjih temperaturnih nihanj. V lopi ali garaži lahko razlike v temperaturi povzročijo nastanek kondenza, ki lahko povzroči rjo. Poleg tega orodja, ki delujejo na baterije, delujejo krajše in se pri zelo nizkih temperaturah ne polnijo tako dobro. Da bi bili prepričani, kako je treba vaše električno orodje shraniti, vedno temeljito preberite uporabniški priročnik.

To je bilo koristno (64) Preberi več

Ali moram pri uporabi vbodne žage nositi zaščito za sluh? Potrjeno

Da bi morali. Čeprav se lahko količina hrupa, ki ga proizvaja vbodna žaga, razlikuje med znamkami in modeli, lahko dolgotrajna izpostavljenost glasnemu hrupu povzroči trajne poškodbe sluha. Zato je dobro nositi zaščito za sluh.

To je bilo koristno (41) Preberi več
Priročnik Trotec PJSS 11-20V Vbodna žaga

Podobni izdelki

Sorodne kategorije