Priročniki za Projektorji

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Projektorji, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Ali lahko projektor izklopim takoj po uporabi? Potrjeno
Po uporabi projektorja je lučka še vedno zelo vroča.Priporočamo, da projektor po uporabi pustite vklopljen in tako notranjemu ventilatorju omogočite, da opravi svoje delo in ohladi lučko.Tako boste podaljšali življenjsko dobo lučke.

To je bilo koristno (110)
Kaj je korekcija ključnega pomena? Potrjeno
Projektorja pogosto ni mogoče postaviti naravnost pred zaslon ali steno. Zaradi tega se lahko projicirana slika popači. To je ključni učinek. Keystone popravek je funkcija, ki obravnava to popačenje. Vsi projektorji ne ponujajo korekcije keystone.

To je bilo koristno (73)
Kakšno je kontrastno razmerje? Potrjeno
Kontrastno razmerje pove, kako daleč je najbolj bela od črne črne. Na primer kontrastno razmerje 400: 1 pomeni, da je najcrnejša črna barva na zaslonu 400-krat temnejša od najbolj bele. Visoko kontrastno razmerje prispeva k ostrini slike.

To je bilo koristno (39)