Priročniki za Acer Projektorji

Spodaj lahko najdete vse modele Acer Projektorji, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Ali lahko projektor izklopim takoj po uporabi? Potrjeno
Po uporabi projektorja je lučka še vedno zelo vroča.Priporočamo, da projektor po uporabi pustite vklopljen in tako notranjemu ventilatorju omogočite, da opravi svoje delo in ohladi lučko.Tako boste podaljšali življenjsko dobo lučke.

To je bilo koristno (115)
Kaj je korekcija ključnega pomena? Potrjeno
Projektorja pogosto ni mogoče postaviti naravnost pred zaslon ali steno. Zaradi tega se lahko projicirana slika popači. To je ključni učinek. Keystone popravek je funkcija, ki obravnava to popačenje. Vsi projektorji ne ponujajo korekcije keystone.

To je bilo koristno (76)
Kakšno je kontrastno razmerje? Potrjeno
Kontrastno razmerje pove, kako daleč je najbolj bela od črne črne. Na primer kontrastno razmerje 400: 1 pomeni, da je najcrnejša črna barva na zaslonu 400-krat temnejša od najbolj bele. Visoko kontrastno razmerje prispeva k ostrini slike.

To je bilo koristno (40)
Kje najdem serijsko številko svojega Acer projektorja? Potrjeno
SNID in serijsko številko najdete na dnu projektorja. SNID je vedno sestavljen iz 11 ali 12 števk. Serijska številka je sestavljena iz številk in črk, vendar nikoli ne bo vsebovala črke "O".

To je bilo koristno (3)