Priročnik AEG KWK884520M Omara za vino

Ali potrebujete priročnik za AEG KWK884520M Omara za vino? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 3.45 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o AEG KWK884520M Omara za vino, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem AEG izdelkom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Ali lahko rdeče in belo vino shranim v isti vinski omari? Potrjeno
Da. Rdeče in belo vino postrežemo pri različnih temperaturah, vendar je idealna temperatura za shranjevanje enaka, saj znaša 12 ° C.

To je bilo koristno (208)
Če želim, da je moj hladilnik z zamrzovalnikom hladnejši, ali naj izberem višjo ali nižjo nastavitev? Potrjeno
Pri večini hladilnikov z zamrzovalnikom višja nastavitev pomeni, da se naprava močneje ohladi. Z nižjo nastavitvijo se bo naprava ohladila manj trdo in temperatura v zamrzovalniku bo višja.

To je bilo koristno (132)
Kupil sem novo vinsko omarico, jo lahko takoj vklopim? Potrjeno
Ne, vinska omara mora vsaj 4 ure stati v pokončnem položaju, preden jo lahko vklopite. To je zato, ker se mora hladilna tekočina usediti.

To je bilo koristno (123)
Koliko časa traja, da moj hladilnik doseže nastavljeno temperaturo, potem ko ga vklopim? Potrjeno
To je odvisno od velikosti, starosti in modela hladilnika. Traja lahko od nekaj ur do 24 ur, da hladilnik doseže nastavljeno temperaturo. Postopek lahko pospešimo tako, da nehitro pokvarljivo blago damo v hladilnik. Temperature v hladilniku ni mogoče pravilno izmeriti z občutkom zraka v notranjosti. Najboljši način, da ugotovimo, ali je hladilnik dosegel nastavljeno temperaturo, je, da v hladilnik postavimo kozarec vode s termometrom.

To je bilo koristno (86)

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Priročnik AEG KWK884520M Omara za vino