Priročnik AEG L87695NWD Pralno-sušilni stroj

Ali potrebujete priročnik za AEG L87695NWD Pralno-sušilni stroj? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 0.88 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o AEG L87695NWD Pralno-sušilni stroj, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem AEG izdelkom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Moj pralno-sušilni stroj zelo hrupi in / ali glasno vibrira, kaj lahko storim glede tega? Potrjeno
Možno je, da pralno-sušilni stroj ni izravnan. To lahko storite tako, da prilagodite stopala, da bodo popolnoma poravnana. Težavo lahko povzroči tudi vstavljanje več oblačil v stroj. Če ti niso vzrok za težavo, se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (1249)
Moj pralno-sušilni stroj diši, kaj lahko storim glede tega? Potrjeno
Obstajajo pralno-sušilni stroji s samočistilnimi funkcijami. Če te funkcije niso na voljo, lahko dodate 100 ml belega kisa ali 100 g kristalov sode in pustite, da pralno-sušilni stroj izvaja program 90 ℃.

To je bilo koristno (505)
Kakšna je razlika med uporabo pralno-sušilnega stroja in ločenega pralnega in sušilnega stroja? Potrjeno
Največja prednost pralno-sušilnega stroja je, da zavzame manj prostora. Vendar pa bo ločen sušilni stroj lahko sušil več kot pralno-sušilni stroj. Pralno-sušilni stroj prav tako porabi razmeroma več energije in zahteva več časa.

To je bilo koristno (276)
Ali lahko pralno-sušilni stroj priključim na podaljšek? Potrjeno
Naprave, ki zahtevajo veliko energije, na primer pralno-sušilni stroj, ni mogoče priključiti na vse podaljške. Oglejte si, kakšna je poraba energije pralno-sušilnega stroja, ki je označena v vatih, in preverite, ali lahko podaljšani kabel to reši. Obstajajo podaljški z debelejšimi kabli, namenjeni za uporabo večjih naprav.

To je bilo koristno (238)

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Priročnik AEG L87695NWD Pralno-sušilni stroj