Priročniki za Kenwood Avto radii

Spodaj lahko najdete vse modele Kenwood Avto radii, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kaj je DAB +? Potrjeno
DAB + je naslednik FM signala in pomeni Digital Audio Broadcasting. Gre za digitalni signal, ki omogoča več kanalov znotraj iste pasovne širine in omogoča lažje preklapljanje med kanali.

To je bilo koristno (437) Preberi več
V radiu mojega avtomobila je zataknjen CD, kaj naj storim? Potrjeno
Nekateri avtoradii imajo funkcijo odstranjevanja zlepljenih CD-jev. Ugasnite avto in za 10 sekund hkrati pritisnite tipki za vklop in izmet. Če to ne deluje, zaženite avto in poskusite znova.

To je bilo koristno (237) Preberi več
Kakšna je razlika med FM in AM? Potrjeno
FM in AM sta modulaciji, ki se uporabljata za prenos signala. FM pomeni Frekvenčna modulacija, AM pa Amplitudna modulacija. AM je najstarejša oblika modulacije. Največja razlika je v tem, da je FM signal veliko močnejši od AM signala.

To je bilo koristno (237) Preberi več
Kakšna velikost avtoradia ustreza mojemu avtomobilu? Potrjeno
Obstajata dve standardni velikosti avtoradia, 1-DIN in 2-DIN. 1-DIN je standardni vitek in 2-DIN je dvakrat večji od višine. 2-DIN avtoradii imajo pogosto prostor za zaslon za prikaz navigacijskih informacij ali predvajanje filmov.

To je bilo koristno (199) Preberi več