Priročnik Reebok ZR7 Sobno kolo

Potrebujete priročnik za vaš Reebok ZR7 Sobno kolo? Spodaj si lahko brezplačno ogledate in prenesete PDF priročnik v slovenščini. Ta izdelek ima trenutno 4 pogosto zastavljeni vprašanji, 3 komentarjev in 1 glas s povprečno oceno izdelka 0/100. Če to ni priročnik, ki ga želite, nas kontaktirajte.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

Z7 / ZR7 Bike
Assembly Guide
www.reebokfitnessequipment.com/productsupport
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 2.03 MB)
(Upoštevajte okolje in natisnite ta priročnik le, če je res potrebno)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Reebok ZR7 Sobno kolo, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni z Reebok ZR7 Sobno kolo?
Da Ne
0%
100%
1 glas

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Tukaj lahko delite svoje mnenje o Reebok ZR7 Sobno kolo. Če imate vprašanje, najprej natančno preberite priročnik. Zahtevo za priročnik lahko opravite z uporabo našega kontaktnega obrazca.

Татьяна 18-02-2020
Povej mi prosim kakšen pogonski jermen na tem sobnem kolesu.Naš mož se je zlomil in izgubil.A mogoče kdo ve kje se da kupit jermen?

odgovori | To je bilo koristno (0) (Prevedel Google)
Bj 15-06-2020
Kakšno velikost izvlečka gonilke potrebujem, da odstranim desno ročico?

odgovori | To je bilo koristno (0) (Prevedel Google)
Porcher 13-06-2024
Dobro jutro, Po težavi z raztezanjem distribucijske verige bi rad vedel, kako to doseči tako, da razstavim karoserijo kolesa, da ponovno napnem verigo, in če je potrebno, jo namastim in naoljim ter pridobim navodila za to napravo. V pričakovanju vašega odgovora in hvala. Gilles Porcher [email protected] 0608255485

odgovori | To je bilo koristno (0) (Prevedel Google)

Več o tem priročniku

Zavedamo se, da je lepo imeti papirni priročnik za vaš Reebok ZR7 Sobno kolo. Priročnik lahko vedno prenesete z naše spletne strani in ga natisnete sami. Če želite imeti originalni priročnik, priporočamo, da kontaktirate Reebok. Morda bodo lahko zagotovili originalni priročnik. Ali iščete priročnik za vaš Reebok ZR7 Sobno kolo v drugem jeziku? Na naši domači strani izberite želeni jezik in poiščite številko modela, da preverite, ali je na voljo.

Specifikacije

Blagovna znamka Reebok
Model ZR7
Kategorija Sobna kolesa
Vrsta datoteke PDF
Velikost datoteke 2.03 MB

Vsi priročniki za Reebok Sobna kolesa
Več priročnikov za Sobna kolesa

Pogosto zastavljena vprašanja o Reebok ZR7 Sobno kolo

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Moje sobno kolo med vrtenjem pedalov oglaša tiktakajoče. Potrjeno

V večini primerov zvoke povzročajo pedali. To lahko rešite tako, da jih vzamete in znova pravilno namestite. Možno je tudi, da je v ohišju ohlapen kabel, ki pride v stik s premičnimi deli. Odstranite ohišje in kabel priključite na pravilno mesto ali pa ne pride v stik s premičnimi deli.

To je bilo koristno (1089) Preberi več

Katere mišice se trenirajo pri uporabi sobnega kolesa? Potrjeno

Če pravilno uporabljate sobno kolo, trenirate mišice trebuha, gluteusa in nog.

To je bilo koristno (690) Preberi več

Kolikšen je največji srčni utrip med vadbo? Potrjeno

Na splošno lahko vzamete srčni utrip 220 in odštejete svojo starost. Torej bi bil za osebo, staro 48 let, največji srčni utrip 220 minus 48, kar je enako 172. Če niste prepričani o svojem osebnem stanju, se posvetujte s svojim zdravnikom.

To je bilo koristno (25) Preberi več

Koliko gibanja potrebuje povprečna odrasla oseba? Potrjeno

Kot odrasla oseba je dobro izvajati zmerno intenzivno vadbo skupaj vsaj 2,5 ure na teden. V idealnem primeru je to razporejeno na več dni.

To je bilo koristno (23) Preberi več
Priročnik Reebok ZR7 Sobno kolo

Podobni izdelki

Sorodne kategorije